Убийците на Ери Пехливанян са се представили за полицаи

6
Тя им е дала всички пари от сейфа, но въпреки това я принуждават да тръгне с тях
Тя им е дала всички пари от сейфа, но въпреки това я принуждават да тръгне с тях Снимка: Кадър Bulgaria On Air

Тялото ѝ е разчленено в къща в село Божичен

По информация на Bulgaria ON AIR до жестоко убийство се е стигналото, след като двамата мъже проникват в жилището на семейството. Представят се за полицаи. Еранухи Пехливанян отключва сейф в къщата им и им дава сумата от 50 000 лв.. Те я принуждават да тръгне с тях и тогава я убиват.

Самите те са задържани и са направили пълни самопризнания. Това потвърди и окръжният прокурор на Русе - Георги Георгиев.

"Разследваме случай по сигнал за изчезнало лице, получен в полицията на 14 януари. Днес привлякохме към наказателна отговорност като обвиняеми двама мъже от Русе. Обвинили сме в отвличане, грабеж и умишлено убийство на жената, която издирваме, извършено с цел да се прикрият други престъпления", допълни той.

Има информация, че тялото на жената е разчленено в къщата в село Божичен, където живее един от задържаните - 49-годишен бивш джудист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Ahil
    смърт
  • 4
    3
    Български офицер
    РАЗСТРЕЛ за двата боклука....!!!!!
  • 5
    2
    да
    защо са я принудили да даде парите, знаели са, че имат пари, нещо не ми се връзват нещата....има нещо, което се премълчава
  • 16
    1
    Nik
    Kaто в Китай на площада пред всички и куршума за сметка на роднините му иначе управия нема Какъв изрод трябва да си да убиеш и най вече да расчлениш човек
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари