Убийството на бизнесмен в Халкидики е поръчково

1
В социалните мрежи неизвестно лице е посочило, че жертвата ще бъде убита преди да се завърне от Гърция
В социалните мрежи неизвестно лице е посочило, че жертвата ще бъде убита преди да се завърне от Гърция Снимка: ЕПА / БГНЕС

В социалните мрежи неизвестно лице е посочило, че жертвата ще бъде убита преди да се завърне от Гърция

Продължава разследването в Халкидики на убийството на бизнесмен от Северна Македония. Гръцките власти в сътрудничество с полицията в Скопие издирват извършителите.

Убийството е поръчково и целта е била екзекуция, категорични са полицаите, които разследват смъртта на 36 годишния гражданин на Северна Македония, застрелян вчера на Халкидики, предава БНР. Гръцката полиция работи по случая съвместно с колегите си от Скопие.

Властите имат информация, че в социалните мрежи неизвестно лице е посочило преди ден, че жертвата ще бъде убита преди да се завърне от почивката си в Халкидики.

Предполага се, че причината за убийството е казиното, което жертвата притежава в Скопие, както и фирмите му за търговия с алкохол.

Продължава издирването на лицата, извършили убийството. Търсят ги в Халкидики, тъй като се предполага, че те не са напуснали Гърция.

Вторият пострадал от стрелбата, приятел на жертвата, все още е в тежко състояние в болница.

Полицията очаква позволение от лекарите да бъде разпитан и даде показания, възможно е той да познава и извършителите на убийството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари