Убийство на българин е едно от неразкритите престъпления в Есекс

0
19-годишният младеж е намушкан с нож, но извършителят остава неизвестен
19-годишният младеж е намушкан с нож, но извършителят остава неизвестен

Едно от знаковите и неразкрити престъпления в Есекс, Източна Англия, е на млад българин.

19-годишният футболист Денис Петков губи живота си през 2017-а година. Първоначално за убийството му са обвинени български роми, които са го заклали. По-късно обаче те са освободени заради липсата на доказателства, пише bg-voice

Така престъплението, което е категоризирано като убийство от местната полиция остава неразкрито и без конкретен извършител.

Случката се развива през нощта на 11 март, когато Денис се прибира пиян в квартирата си в Есекс.

Той бил футболист, но заради липсата на клуб, който да го хареса, започнал работа в близка автомивка. След смяната си, той се почерпил солидно и решил да се прибира.

В апартамента над него живеели български роми, които вдигали шум. Той не се поколебал и нахълтал при тях. Тогава, някой от всички присъстващи, го намушкал с нож във врата. Денис издъхнал на място. Последвали арести и разследване, което обаче стигнало до задънена улица. Никой не си признавал и всеки от ромите твърдял, че не е видял или разбрал каквото и да е било.

Ден, след като заподозрените били пуснати от ареста, те се прибрали в България, където следите им се загубили. Убийството на Денис пък влязло в графата неразкрити.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари