Убиха полицейски шеф в Бердянск

0

Заместник-началникът на Пътна полиция – ГАИ в окупирания украински град Бердянск Александър Колесников е бил убит при атака на членове на украинската съпротива

Това съобщиха представители на местната администрация в рускоезичните социалки. Новината за инцидента беше потвърдена РИА Новости, предаде OFF News.

Колесников е бил взривен до служебния си автомобил със самоделно устройство. Експлозията е станала в близост до почивната база „Криворожки миньор“. Полицаят е минавал с брандирана полицейска „Тойота Лендкруизър“, когато е задействана адската машина. Експлозивът е бил закачен на дърво на височина около 3 метра, а взривното устройство е било напълнено с метални предмети, така че да нанесе максимални поражения. Първоначално от окупационната администрация в Бердянск съобщиха, че Колесников е ранен, но към 16 часа местно време РИА Новости съобщи, че е починал от раните си.

През последните четири дни това е третото покушение срещу представител на окупационните власти на окупираните от Русия територии на Украйна.

На 23 август в Херсонска област беше взривен назначенията от руснаците заместник-ръководител на департамента за вътрешна политика Игор Телегин. Макар и с множество ранения Телегин е оцелял.

На 24 август в, както се изразява украинската страна, „временно окупираното“ селище Михайловка в Запорожка област в резултат на взривяване на автомобила му е загинал проруският ръководител на селото Иван Сушко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари