Убиха полицай, охранявал границата ни с Турция

0
Предполага се, че извършителят е на турска територия
Предполага се, че извършителят е на турска територия Видео: NOVA

Стрелецът се издирва

Полицай е убит до границата с Турция.

Инцидентът е станал снощи, около 20:35 часа, когато неустановено лице стреля по съвместен наряд на Гранична полиция и военнослужещ, който изпълнява задълженията си по охрана на границата в района на село Голям Дервент, съобщиха от МВР, предаде БТА.

В резултат на произведените изстрели служителят на Гранична полиция е починал на място, а служителят от МО е успял да се оттегли от мястото, като същият не е пострадал.

Към мястото на инцидента са насочени най-близките гранично полицейски наряди.

За инцидента са уведомени турските гранични власти, като е направена среща на линията на държавната граница, с цел установяване и задържане на извършителя.

Предполага се, че извършителят е на турска територия. Изпратените наряди не са установили незаконни мигранти в района.

За случая са уведомени дежурен разследващ полицай, дежурен експерт, оперативен работник, дежурен следовател и дежурен прокурор.

Към мястото тръгва министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Очаква се около 9:00 часа той да даде информация за медиите пред РДГП “Елхово”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 2
    Като се има предвид колко идиота има в наш'та държава, може и да е наш стрелецът.
  • 6
    3
    fafafa
    полицията,скоро ще осъзнае,че на управлението не им пука за тях
  • 5
    2
    dgd
    Като се има предвид, че Русия е най-голямата заплаха за България, най-вероятно някой руснак е стрелял откъм турската граница по българите.
  • 9
    1
    Защо така, г-н Министър?
    Предният път - двама загинаха, сега трети полицай убиха. Скоро в МВР ще останат само министъра им и чистачката, както е тръгнало ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари