Убиха мъж в село Кладенци

0
Задържан е 44-годишен мъж за тежкото престъпление
Задържан е 44-годишен мъж за тежкото престъпление

80 годишният К.П. е бил душен, нанесени са му удари в областта на лицето и са му причинени фрактури на ребра

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Благоевград се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за извършено умишлено убийство.

Понастоящем е установено, че около 18:30 ч. на 18.12.2023 г. в къща в с. Кладенци, община Петрич, бил убит собственикът на имота-80 годишният К.П.

Пострадалият бил душен, били му нанесени удари в областта на лицето и причинени фрактури на ребра, съобщиха от държавното обвинение.

Извършителят на деянието е установен-44-годишният Т.Р. Той е привлечен към наказателна отговорност и с постановление на наблюдаващия прокурор е задържан за срок до 72 часа.

Днес, 21.12.2023 г., по искане на Окръжна прокуратура - Благоевград съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Разследването по делото продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    От факултето по изтребването...
    Се-Ди-Се, Се-Ди-Се, Се-Ди-Се, да живей димукрациътъ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари