Убиха мъж в Девин

0
Подозренията за убийството падат върху брат му
Подозренията за убийството падат върху брат му

Подозренията за убийството падат върху брат му

Мъж е намерен убит тази нощ в Девин. По първоначални данни убитият е открит в апартамент в жилищен блок в кв. "Врътлек" в града.

Подозренията за убийството падат върху брат му. Според хора от квартала, в жилището живеели само двамата братя, в пълна мизерия.

"Да, станало е убийство в Девин, по случая се работи", потвърди шефът на ОД на МВР - Смолян ст. комисар Цветан Цанков.

"Има смъртен случай тази нощ. Работим по досъдебно производство за убийство. Има и други версии. Предстои да се уведомят и близките. На този етап не можем да кажем повече. Чакаме да се направи аутопсията", каза окръжният прокурор на Смолян Недко Симов, предаде БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари