ТВ водещ едва не уби музикант в ефир

0
Пийт Хегсет опитал да хвърли брадва върху мишена, но уцелил музикант
Пийт Хегсет опитал да хвърли брадва върху мишена, но уцелил музикант Видео: News7

Пийт Хегсет опитал да хвърли брадва върху мишена, но уцелил музикант

Телевизионен водещ едва не уби музикант, поканен да свири на живо в собственото му предаване. Инцидентът стана, когато Пийт Хегсет опита да уцели мишена с брадва.

От тази гледна точка не се вижда къде попада брадвата или поточно върху кого попада. И така – оркестърът свири туш. Музикантите дори не подозират, че към тях лети опасния инструмент, който в случая си е направо оръжие. Острието закача Джеф Проспъри, който инстинктивно се хваща за лакътя и хвърля палките. Куриозното е, че двамата му колеги продължават да свирят. За щастие инцидентът се разминава без сериозни наранявания. Няколко минути по-късно водещият се извинява на музиканта и го интервюира в ефир.

Вероятно за Джеф е още по-голямо удоволствие, че все още може да свири с двете си ръце. В личния си профил във Facebook музикантът публикува любителското видео, на което е запечатан ударът, който той нарече "очевидна небрежност".

Засега Джеф Проспъри избягва да коментира деликатния въпрос, а отговор от телевизионния канал няма. Иначе можем да си припомним и други гафове от това предаване. Като случай, при който водещият без да иска удари с топка в лицето двегодишно дете, което се разплака. Или пък когато водещите искаха да покажат на зрителите как се сменя автомобилна гума и за малко не пострадаха сериозно. Рисковете на предаването на живо, както се казва.

Преди много години пък имаше също инцидент с томахавка в национален ефир – в шоуто на Джони Карсън. Тогава за щастие неуспешното хвърляне не застраши човешки живот, но ако на мястото на очертания с тебешир силует имаше човек, щеше да се стигне до сериозен инцидент. Музикантът, който беше ударен от брадвата има и друг повод за радост – поне ударът не беше под пояса.

Източник: news7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари