Турция задържа над 40 организатори на нелегална миграция

0
Операциите са извършени в провинциите Измир и Мугла
Операциите са извършени в провинциите Измир и Мугла

Операциите са извършени в провинциите Измир и Мугла

Турските сили за сигурност задържаха 42-ма организатори на нелегална миграция в две провинции на страната, съобщи турският вътрешен министър Али Йерликая в събота. Операциите са извършени в провинциите Измир и Мугла, пише министърът в социалната мрежа Х. "25 организатори на нелегална миграция бяха задържани в провинция Мугла, един от тях е чужденец. 18 от тях вече са арестувани", каза Йерликая, цитиран от БГНЕС.

На свой ред 17 организатори на миграция, включително един чужденец, бяха задържани в Измир, 13 от тях бяха арестувани. Уточнява се, че операциите са проведени съвместно от полицията, жандармерията и бреговата охрана.

Президентът Реджеп Ердоган заяви по-рано, че гражданите на страната скоро ще усетят резултатите от операциите срещу нелегалните мигранти. Ежедневно се извършват акции за задържане на нелегални имигранти при новия шеф на МВР. Йерликая обеща да не спира да се бори с нелегалната миграция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари