Турски ТИР отнесе отнесе лек автомобил на изхода на Русе

0
Пострадала е жената, управлява лекия автомобил
Пострадала е жената, управлява лекия автомобил Снимка: Dunavmost / архив

Пострадала е жената, управлява лекия автомобил

На 12 февруари около 21:25 ч. на изхода на град Русе на второкласния път Русе - Силистра товарен автомобил „Рено Магнум“ с прикачено полуремаркe, управляван от турски гражданин на 52 г., е отнел предимство, като от лява пътна лента се е отклонил вдясно по посока на движението и не е пропуснал движещ се в дясна пътна лента лек автомобил „Деу Ланос“ с русенска регистрация. Със задната част на ремаркето камионът е блъснал леката кола. Пострадала е водачката на лекия автомобил - 27-годишна жена, с контузии по главата.

Пътният инцидент е документиран от полицията с причина - отнемане на предимство. Пробите на водачите за алкохол са дали отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4

    Хубаво си вижте заглавието! Първият затова ви е писал дали два пъти я е отнесъл.
  • 8
    3
    джони
    Архитекте, много си прав, само не разбрах към кого аджеба отправяш исканията. Ако е към "ТЯХ" значи глас в пустиня.
  • 27
    2
    Архитекта
    Сто пъти Ви се обясни , че Русе е граничен, транзитен, пренаселен град. За да няма тези транспортни проблеми , спрете тировете и качете контейнерите със стока на БДЖ.Така ще се облекчи логистиката. Второ - направете втори мост на Дунав само за тежкотоварните превози. И трето - направете околовръстен път за трафика , а не да минава през града иначе ще имате ядове. Но то не става само с пари, трябва и акъл.
  • -9
    1
    88
    Два пъти ли го отнесе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари