Турнир по мини футбол в Русе

0
Победител стана отборът на ВиК ООД
Победител стана отборът на ВиК ООД

На 03.06.2017 г. на игрищата в Спортен Комплекс „Олимпия“ се проведе работнически турнир по мини футбол, организиран от Работнически Клуб „Спорт и здраве – Русе“, под егидатата на кмета на Община Русе.

В него взеха участие отборите на 9 русенски дружества: ВиК ООД, БТБ – България АД, Митница Русе, Приста Ойл Холдинг ЕАД, Холеман България ООД, Държавно Предприятие „Пристанищна Инфраструктура“, Ирим ЕООД, Атлас Копко България ЕООД и Метро кеш енд кери България ЕООД.

След оспорвана игра и много положителни емоции победители станаха представителите на:

1-во място - ВиК ООД

2- ро място - Ирим ЕООД

3-то място - Атлас Копко България ЕООД

Купите и медалите на призьорите бяха връчени от г-н Костадин Пързулов – почетен председател на Българска Работническа Федерация „Спорт и здраве“ /осигурила купите за призьорите/ и дългогодищен ръководител на работническия спорт в България и г-н Сашо Щерев – началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт” в Община Русе.

Основна цел на работнически клуб „Спорт и здраве“ е да провежда инициативи за разкриване, утвърждаване и развитие на работническият спорт в Община Русе.

В тази връзка в спортния календар на клуба за 2017 година е предвидено организирането и провеждането на още 6 работнически турнира по плажен тенис, теглене на въже, бадминтон, тенис на маса, плажен волейбол и тенис на корт.

Спортът в свободното време е важно и необходимо средство в борбата срещу стреса и заседналия начин на живот.

Убедени сме, че всички социално отговорни работодатели, които подпомагат и инвестират в работническия спорт на практика доказват, че здравето на техните служители е корпоративен приоритет.

Предстоящи мероприятия - 24.06.2017 г. – работнически турнири по плажен тенис и теглене на въже. Място на провеждане Спортен Комплекс „Ялта“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари