Туризъм по български!

3
Ангелкова е внесла предложение в МС всички ГКПП по южната ни граница да бъдат затворени през лятото, а пътникопотокът с полицейски ескорт да бъде пренасочен към Черно море
Ангелкова е внесла предложение в МС всички ГКПП по южната ни граница да бъдат затворени през лятото, а пътникопотокът с полицейски ескорт да бъде пренасочен към Черно море

По повод срива на туристическия сезон по Черноморието, Ангелкова е внесла предложение в МС всички ГКПП по южната ни граница да бъдат затворени през лятото, а пътникопотокът с полицейски ескорт да бъде пренасочен към Черно море. За да видят българите, че държавата се грижи за тях, след дълги преговори с туроператорите и собствениците на плажове, цената на шезлонг с чадър от 30 лева ще бъде намалена на 29,99 лева!

Руските медии и в социалните мрежи се споделя видео, където собственик на ресторант на българското Черноморие заплюва рускиня с дете, която минава през заведението му, защото няма друг път до улицата и я гони, защото мразел руснаци. Правилно! Да изгоним всички! На българското Черно море – само с кетап, че си гражданин на ЕС, че си джендър и си готов да пазиш тишина по 24 часа на ден и да си плащаш по 16 евро за сянката!

И най-вече, че са съгласни да ги обслужват хора, които ги гледат, все едно са изяли баба им, да се кефят на студена цаца и топла бира и да плащат все едно са в центъра на Париж в ресторант с Мишлин.

Като се съчетае с безплатните музейчета на Ангелкова, положението става: ЗАКРИВАЙ!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари