Туристи показват покъртителни кадри от кошмарни хотели

0
Почивката по българкото черноморие се превръща в кошмар заради отвратителни условия по хотели и почивни станции
Почивката по българкото черноморие се превръща в кошмар заради отвратителни условия по хотели и почивни станции Видео: Нова телевизия

След историята с хотел „Мурите” в Черноморец, продължават да валят сигнали от недоволни хора, изкарали почивката си там.

„Бяхме в това подобие на хотел, по скоро може да го определя като лагер в периода 22-29 август тази година. Условията въобще не отговарят на посочените в нашата оферта. Хигиената е под всякаква критика както в стаите, така и в общите помещения. Хладилник имаше само в нашата стая за разлика от стаите на другите две семейства, с които бяхме. Кърпите не се сменяха, ако не си поискаш, което разбрахме на третия ден от престоя, въпреки че на рецепция ни казаха, че се сменяват всеки ден. Не се чистеше, с изключение на боклука в тоалетната. Трябваше да има анимация и детски кът, но така и не ги видяхме. Морето е на 100 стъпала под хотела, така че на майките с колички "честито". Храната да не говорим - еднообразна и безвкусна”, пише ни Ани Иванова, сподели Нова телевизия.  

„В почивните дни решихме да посетим Белоградчишките скали. По пътеката към скалите беше сложен видимо нов парапет, нестабилен и овързан с безцветно тиксо”, гласи сигнал, подаден от Лидия Конджелу.

Вижте още във видеото:

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари