Туристи от Кюстендил се отказаха от екскурзия до Северна Македония

4
Има случаи на хвърляне на камъни по автобуси с български туристи, твърдят туроператори
Има случаи на хвърляне на камъни по автобуси с български туристи, твърдят туроператори

Има случаи на хвърляне на камъни по автобуси с български туристи, твърдят туроператори

Туристическото дружество "Осогово "- Кюстендил, отмени екскурзия до Северна Македония и Спопие заради обстановката там и отношението към българите, казаха записали се в групата.

Председателят на дружеството Христо Абаджиев потвърди информацията, като каза, че на една част от групата са върнати парите, а друга част е заведена до Кремиковския манастир и забележителности край София, информира кореспондентът на БНР в Кюстендил Кирил Фалин.

Екскурзията на туристическото дружество преди дни е била отменена след коментари, че по Северна Македония имало случаи на хвърляни камъни по автобуси с български туристи. До Крива паланка се пътувало спокойно, нататък обаче били възможни такива инциденти.

Официално няма информация за такова отношение към български туристи, коментарите са сред наши туроператори. Кюстендилци, които имат близки, приятели, роднини в Северна Македония, казват, че спрямо българите с двойно гражданство отношението не е добро - меко казано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Благодарете
    На Прост Киро, Кокорчо, Тиквисов, Султан Ердоган, Христо Иванов, Слави, който с Вота си на Недоверие даде фалшива надежда, че не е нужно да се протестира и Копейкин, който не изкара поддръжниците си по улиците! Смърт за тези Врагове на Родината!
  • 5
    2
    123
    нашата малка украйна.
  • 12
    1
    младен иванов
    Зулумите на нашите комунисти,измислената от Коминтерна и Сталин македонска нация и предателската политика на Георги Димитров,дават за съжаление дълготрайни плодове.Така е,след като насилствено и с репресий,караш чисти българи да се определят като македонци.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари