Цял блок скочи срещу системния тормоз на мъж с психични проблеми

0
Те разказват, че съсед е бил нападнат с нож в понеделник малко преди поредното задържане на буйстващия мъж, и се страхуват за живота и здравето си
Те разказват, че съсед е бил нападнат с нож в понеделник малко преди поредното задържане на буйстващия мъж, и се страхуват за живота и здравето си Видео: NOVA

Живущите в блока настояват за постоянно решение на проблема

Напрежение и подписка за изселване на мъжа, който се барикадира в столичния квартал „Люлин”, информира NOVA

 Живущите в района споделят, че са започнали подписка за изселването на агресивния си съсед, която ще входират в общината.

След първия път, когато беше задържан след дни наред опити да бъде изведен, той беше освободен. Но, прибирайки се вкъщи, мъжът отново започнал да тормози съседите си и да хвърля предмети от прозореца си. Този път задържането му е отнело по-малко време и той отново е настанен в лечебно заведение.

Живущите в блока настояват за постоянно решение. Те разказват, че съсед е бил нападнат с нож в понеделник малко преди поредното задържане на буйстващия мъж, и се страхуват за живота и здравето си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    русенец от "Родина" 2
    Във входа на нашия блок с родителите си живее млад мъж наркоман. От време на време буйства часове наред, тича и крещи по стълбището и около блока, плаши децата и пенсионерите. Как да се противопоставим на проявите му, които застрашават психическото и физическото ни здраве?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари