Цветомир Паунов: Какво щеше да се случи, ако имахме друг премиер?

0
Какво ли наистина...
Какво ли наистина...

Какво щеше да се случи, ако България имаше друг премиер?

Това попита административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов по време на събрание на ГЕРБ-Благоевград, в което участваха ръководители на общинските структури на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове на населени места и председатели на общински съвети.

Какво ли наистина...

"Действията на правителството по време на кризата с COVID-19 отново показаха, че премиерът Бойко Борисов няма алтернатива", каза Паунов.

Ситуацията, в която се озова страната ни заради пандемията, е ярък пример как умело можеш да управляваш криза, да се минимизират всички негативни процеси. Това е благодарение на наличието на силен лидер. Нека само си представим в тази напрегната и несигурна обстановка какво щеше да се случи, ако имаше друг премиер, а не Бойко Борисов? Някои от скандалите в публичното пространство напоследък ни подсказват отговора”, продължи  хвалебствието по адрес на премиера.

Според Паунов в тази сложна обстановка другите политически субекти са се укрили.

„Това говори за липса на политическа компетентност и безпочвени претенции да управляват и да бъдат алтернатива точно на ГЕРБ и точно на този премиер”, категоричен бе Паунов.

Административният секретар на ГЕРБ коментира още, че опитите за лично дискредитиране на Бойко Борисов целят да стопират процеса по трайна и безвъзвратна евроинтеграция, към която премиерът води България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари