Цветна фиеста в Mall Rousse – музика, театър, спорт и награди по случай Деня на детето

0

Купонът започва точно в 12:00 часа на последния етаж на Mall Rousse

а  черешката върху празничната торта ще бъде концертът на лъчезарната Прея, на източен паркинг от 18:00 часа

И тази година Mall Rousse ще подари на всички деца един незабравим първи юни. Денят на детето ще бъде изпълнен с много спорт и игри, нестихващи положителни емоции, безброй приятни изненади и много награди. Музиката ще е постоянен спътник на веселието – латино, етно и фолклорни мотиви ще се преплитат в танцовите състезания за деца и родители, а за финал на празника очарователната Прея ще огласи източния паркинг на търговския център - ще повиши градуса на настроението и ще направи спомените от първи юни още по-цветни.

Празникът ще бъде открит с куклената постановка „Спящата красавица“, на последния етаж на Mall Rousse, точно в 12:00 часа.

Омагьосани от приказния свят на куклите, малки и големи празнуващи ще имат възможността да се впуснат в Цветна фиеста от оспорвани съревнования, забавни надпревари и творчески задачи, като естествено шампионите ще бъдат възнаградени подобаващо. Семейните спортни игри започват в 13:00 часа на източния паркинг на търговския център, където за слънчевото настроение на малчугани и родители ще се погрижат професионалните инструктори на Спортувам Инфо.

За да е още по-цветна палитрата спортни занимания, домакините от Mall Rousse съвместно с Тенис клуб „Русе“ ще предложат на всички деца възможността да се включат в безплатен открит урок по тенис. Между 13:00 и 17:00 часа, малчуганите ще разполагат с две тенис мрежи и цялото внимание на трима професионални детски инструктори по тенис – може би именно на първи юни ще открием бъдещите Григор и Цвети?

Програмата ще продължи със специален гост – от 17:00 часа Пипи Дългото Чорапче ще гостува на сцената на източния паркинг на Mall Rousse и ще носи цял чувал с усмивки и награди за децата.

Кулминацията на този незабравим празничен ден ще бъде концертът на лъчезарната дива с меден глас Прея, която ще отправи своя музикален поздрав към всички малки и пораснали деца. Участието й не е за изпускане, началото на концерта ще бъде дадено в 18:00 часа, за радост на всички фенове.

За малчуганите, които имат нужда от подкрепа с вкусна храна насред игрите, хипермаркет Carrefour ще предлага специално детско меню за всяко едно дете, като естествено забавленията и игрите няма да останат на заден план.

Всички деца, гости на ресторант La Strada, ще имат възможност да комбинират батута в лятната градина на ресторанта с вкусна порция картофки на празнична цена.

Любителите на шахмата могат да премерят сили помежду си от 10:00 до 12:00 часа на последния етаж на Mall Rousse, където организаторите от Общински младежки дом-Русе подготвят идеалните условия за провеждането на традиционния първоюнски шахматен турнир за деца на територията на търговския център.

За кинолюбителите пък Cinema City са подготвили Тридневен кино фестивал – стартирайки още на 30-ти май, деца и родители могат заедно да гледат селекция от любими детски филми на специални фестивални цени, както и да посетят курс по актьорско майсторство или да се научат да рисуват комикси – изненадите са много и разбира се – обилно подплатени с награди за най - талантливите.

Празник на детето през целия ден и навсякъде в Mall Rousse – къде другаде!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари