Цвети обшива дънки с перли

0

Гимнастичката Цвети Стоянова пусна своя колекция ръчно украсени дънки.

За новината съобщи лично тя в своя профил в инстаграм.

"Всеки един модел е уникален и единствен. Не се прави по няколко пъти", написа грацията на ансамбъла по художествена гимнастика под своя снимка, на която позира с част от дрехите, които е създала.

Ето че Цвети намери начин да развие страстта си, създаването на бижута, като днес разкрасява с тях денима. Те варират от светъл до тъмносин цвят
и са украсени със специални перли и камъни. Цвети лично обшива на ръка всеки един чифт, като се старае бижутата да са поставени в разнообразни форми всеки път, пише 168 часа.

Интересът към дънките не отстъпва по нищо на този, който проявиха нейните фенове и към аксесоарите, които пусна за продажба. Това личи най-вече по коментарите в нейния профил. Стотици питат гимнастичката дали могат да поръчат и онлайн. Пишат й дори и хора, които живеят в чужбина.

"Има ли още непродадени чифтове?", "Поръчка до вкъщи ще може ли да направя?", питат я последователите й в мрежата.

Новата страст на Цвети се предлага в същия столичен бутик, където тя пусна за продажба и бижутата. Изглежда, че количествата бързо се изчерпват. За това свидетелстват коментари в нейния профил на хора, които не са успели да си ги купят. По снимките, които качва Цвети Стоянова, си личи, че тя вече се чувства добре.

В средата на януари грацията на ансамбъла по художествена гимнастика прекара седмица в Германия, където се проведе първият курс по рехабилитацията й. Тогава гимнастичката качваше отново снимки, на които се виждаше ясно, че дните й там са изпълнени с интензивни физически упражнения.

Източник: 168 часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари