Цвети Стоянова се пази от "лоши очи" с гривна за 700 лева

0
Тя е ръчно изработена от хитова дизайнерка, посещавана само от известни дами и господа
Тя е ръчно изработена от хитова дизайнерка, посещавана само от известни дами и господа

Гимнастичката Цвети Стоянова си купи ултрамодерна гривна, научихме от "България Днес".

Спортистката, която полетя от 6-ия етаж, е броила по неофициална информация колосалната сума от 700 лева, за да получи специално изработеното бижу. То й било направено от хитовата дизайнерка Паолина Крушкина, която се посещава постоянно от актуални имена като плеймейтката Маги Бадер, фолкпевиците Преслава, Алисия и Яница и моделката Светлана Василева. Известните дами си поръчват колиета, обеци и всякаква модни аксесоари, с които искат да надцакат колежките си.

Цветът на гривната също не бил случаен. Цвети си избрала да е червена, за да се предпазва от уроки покрай всичките лошотии, които й се случиха напоследък. Гимнастичката приемала бижуто като защита срещу негативната енергия и вярвала, че ще стане причина за по-добър живот. Аксесоарът е нестандартен и с това, че се поставя така на ръката, че камъните да изпъкват отдалеч.

След падането и последвалото възстановяване Стоянова се върна с пълни сили към живота. Цвети превърна Дубай в свой втори дом и релаксира по плажовете на емирството. Наскоро стана ясно, че пуска собствена модна линия и ще се развива в ново поприще. Тя ще предлага ръчно изработени колиета и дънки, които ще се продават в магазин в София. И побърза да се похвали в социалните мрежи с продукциите си. "Всеки модел е единствен и уникален", заяви Стоянова.
Напук на всякакви критики по неин адрес, че след скока от 6-ия етаж не живее разумно, спортистката прави нещата, които пожелае.

"Ето ме, тук съм! Всички искат да знаят къде съм, как съм. Тук съм и съм добре. Малко сама, малко щастлива, малко усмихната, малко сърдита, малко красива... Всичко съм и съм добре. Тук съм и живея, живея с цялата мен. Колко хора могат да го кажат? Трябва да си луд, за да живееш, да гориш и да летиш. Да се смееш силно и понякога да плачеш без нищо. Когато се будиш, пак да се смееш, да искаш да гориш отново и отново, за всичко и всеки. Да не ти пука от никой и нищо. Защото само лудите живеят. Само те истински летят!", заяви преди месец емоционално от Дубай гимнастичката.

Вероятно след червената гривна Цвети може да се закичи и с други червени аксесоари, които да я пазят от лошите помисли. Покрай хората, които я подкрепяха след падането, имаше и немалко такива, които обвиниха държавата, че помага на нея, защото е известна, а не мисли за обикновени момичета също с проблеми. Имаше и скандализирани, че вместо да ходи на рехабилитация, Цвети се пече по плажовете и пуска статуси в социалните мрежи.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари