Цветeлин Кънчев: ДПС се опитва да си отмъсти на циганите

0
Цветeлин Кънчев: Ромите няма да се излъжат за втори път да гласуват за ДПС
Цветeлин Кънчев: Ромите няма да се излъжат за втори път да гласуват за ДПС Видео: TV7

Ромите няма да се излъжат за втори път да гласуват за ДПС, заяви още лидерът на Евророма

Убийства правят и роми, и българи. Случката в мола във Варна е явно доказателство. Атанаска, която уби чаровното момиче, също е българка, нали. Нека не подчертаваме етническия произход на престъпниците. Това каза лидерът на Евророма Цветeлин Кънчев в сутрешния ни блок "Добро утро, България".

Според него лидерът на ДПС Лютви Местан се опитва елегантно да си отмъсти на циганите – като им благодари. "Така той фиксира омразата върху тях, за да защити редовните си избиратели, които са от български произход. Циганите се излъгаха веднъж да гласуват за ДПС. Ако видим последните резултати от изборите през 2013 г. Масово нашите хора не гласуват за тази партия. Защо ДПС гласуваха против идеята за здравните осигуровки - само защото е идея на Реформаторския блок. Единствено реформаторите чистят кадри на ДПС по министерствата", коментира Кънчев.

Лидерът на Евророма заяви, че ромите не искат да имат проблеми с българите и няма да се излъжат за втори път да гласуват за ДПС. "Нашите хора имат силен инстинкт за самосъхранение. Цялото общество вече не иска да играе на хорото на ДПС, което цели да ни вкара в сериозно напрежение. Братя, не изпускайте питомното, за да гоните дивото. ДПС губят интелигентните си избиратели турци”, завърши Кънчев

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари