Цветанов: Отсега е ясно, че Бойко Борисов няма да бъде министър-председател

0
Независимо каква ще бъде конфигурацията на политическите сили
Независимо каква ще бъде конфигурацията на политическите сили Видео: Novini.bg

"Това правителство е изчерпало доверието за политиките, които прави днес. Разбира се, че всяко правителство има своя министър-председател и виждате, че желанието на демократичната общност е за оставка на премиера Борисов, което автоматично дава един много ясен знак, че в един следващ управленски мандат, независимо каква ще бъде конфигурацията на политическите сили, би могло да се направи кабинет  и е ясно отсега, че поне един човек няма да бъде министър-председател и това е Бойко Борисов."

Това сподели пред журналисти след края на представянето на своята Републиканци за България лидерът й Цветан Цветанов, пише Novini.bg.

Цветанов потвърди, че ще управлява с всяка политическа формация, която ясно се придържа към евроатлантическата посока.

Стремим се да имаме енергийна независимост и всичко, което е свързано с приятелството с нашите съседи и да бъдем един лидер в региона и всеки един, който стои зад тези цели, би могъл да бъде наш партньор, допълни той.

,,Всичко зависи от разговорите, които могат да бъдат водени след приключването на едни парламентарни избори. В момента нашата цел е да дадем възможността перспектива и хоризонт на страната ни с хора, които са от демократичната общност и които са в център-дясно, но виждате, че тези ценности като евроатлантическите вече отстъпват от дневния ред на политиците'', подчерта Цветанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари