Цветанов: Кабинетът харчи пари без ефект, оставя тежко наследство

0
Лидерът на „Републиканци за България“ не спести и критиките към икономическите мерки на управляващите
Лидерът на „Републиканци за България“ не спести и критиките към икономическите мерки на управляващите Снимка: Епицентър

"Партия „Републиканци за България“ си поставя за цел да бъде незаобиколим фактор със сериозна парламентарна група и да подкрепяме развитието на Пловдив и областта. Защото за нас е много важно да има политическа сила, която да е гарант за евроатлантическия път на страната. А „Републиканци за България“ с всички тези съмишленици ще можем да привлечем и много от разочарованите, които са от другите политически партии“

Това заяви в Пловдив лидерът на „Републиканци за БългарияЦветан Цветанов, цитиран от Епицентър.бг. Той откри офис на партията и представи временните ръководители на местно ниво. Структурата в Пловдив се оглавява от Христо Димитров, а в областта от Георги Пилев.

Цветанов смята, че за оставащите месеци до парламентарните избори пловдивските структури в града и областта могат да са сред водещите партии. Той заяви още, че 85% от структурите на „Републиканци за България“ в страната вече са изградени.

Цветанов разкритикува сериозно мерките на правителството, които са свързани с ковид кризата.

„От „Републиканци за България“ смятаме, че последните седем-осем месеца бяха пропилени и нямаше никакви адекватни мерки, които да бъдат планирани, за да не изпадне в този колапс, в който се намира здравната система в момента“, заяви Цветан Цветанов.

Лидерът на „Републиканци за България“ не спести и критиките към икономическите мерки на управляващите.

Парите, които в момента се харчат от българското правителство, нямат абсолютно никакъв икономически ефект върху съхраняването и запазването на малкия и средния бизнес. Защото годината ще приключи с около 5 милиарда и 200 милиона лева повече изхарчени пари. А за другата година са предвидени да бъдат 4 милиарда и 900 милиона. Което означава, че говорим за 10 милиарда в рамките на две години, изхарчени пари от правителството. Представете си какво ще бъде наследството за всяко следващо управление, което ще дойде в страната“, каза Цветанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари