Бойко Борисов с нова порция "бисери" за управлението на България

12
Борисов заяви, че АМ "Хемус" никога няма да стане
Борисов заяви, че АМ "Хемус" никога няма да стане Видео: Фейсбук

Той заяви, че новото правителство само чегърта ГЕРБ

"При мен имаше протести за 10 стотинки повишение на цените и ние правихме всичко по силите си, за да поправим нещата." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от Евроком. 

Той коментира и Плана за възстановяване.

"Другите държави вземат трети аванс, а ние още не сме го внесли. Представяте ли си Томислав Дончев да не го беше внесъл? Ние какво правим? Чегъртаме ГЕРБ", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отбеляза, че ако новото правителство иска да построи нов мост над река Дунав, то и Румъния трябва да даде своето съгласие.

"За да направиш мост трябва да го заложиш в бюджета. Това никога не е било в историята, януари да нямаме бюджет. Искаме февруари-март да приемем бюджет и юни да го актуализираме", допълни бившият премиер.

Борисов заяви, че АМ "Хемус" никога няма да стане.

"Дори и ние да се върнем на власт няма как да я завършим. Цените са твърде високи", каза той.

"Тази нощ за пръв път спах спокойно. Вчера научих, че Северна Македония няма да напада България и няма да териториални претенции. Това е голяма новина. Спете спокойно, Байнско ще остане на България, ще можете да ходите на ски."  Заяви още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Той каза, че всички в България искат Северна Македония да влезе в Европейския съюз.

"Вчера президентът на Северна Македония е казал, че в България е имало македонско малцинство. Това казал ли го е пред нашия премиер?", попита лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че Кирил Петков е "попаднал в капана на фашизма".

"Ние се отказваме от подвига на българския народ да се опълчим на Хитлер, след като попаднахме в този капан", каза бившият премиер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Кога ще обясни ТОЙ И ЕКИПА МУ?
    КАК СЕ ОТПУСКАТ 72 000 000 ЛВ. КРЕДИТ ОТ БАНКАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА ФИРМА КОЯТО ИМА ДЕКЛАРИРАНИ 2 ЛВ ПЕЧАЛБА? С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛА ФИРМАТА ТАКОВА ВНИМАНИЕ И КАК Е ОБЕЗПЕЧЕН КРЕДИТА ИЛИ С ЧУЖДА ПИТА ,ПОМЕН ПРАВИМ,А? ЦЕСИИ,ЦЕСИИ И ПАК ЦЕСИИ...ВРЕМЕТО Е ТАКОВА,КУПУВАЙ МА КИЛОГРАМ.....ОТ ДЛЪЖНИЦИ
  • 3
    3
    Дам
    Има, има все още. Сектата намалява с всеки изминал ден обаче защото техния господ не отвръща на молитвите с кешавица.
  • 8
    2
    Недоумяващ
    Дали има някой, който да му се връзва на приказките ?
  • 12
    1
    GAROV
    Тоя си е направо за четвърти км, но за втората сграда.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари