Цветанов брани полицаите: Замълчете и ще видите, че ще си свършат работата

0
Професионалисти са не само за един или два мандата на една партия, а за цял живот
Професионалисти са не само за един или два мандата на една партия, а за цял живот Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър и настоящ председател на парламентарната комисия по Вътрешен ред и сигурност Цветан Цветанов защити от нападки служителите на МВР във връзка по случаите с убитата журналистка Виктория Маринова и пътния инцидент със съпругата на Волен Сидеров.

"Има дни, в които се питам как тези хора, които изсипват тонове злъч срещу полицаи, следователи, прокурори и цялата правоохранителна система, ще погледнат моите бивши колеги в очите, когато те разкрият едно или друго престъпление. Независимо дали става дума за инцидент на пътя с близък на политик или за неоправданата жестокост, с която бе отнет животът на млада жена", коментира пред "24 часа" Цветанов. "Знам, че полицаите работят денонощно и слава богу, не им остава време да четат и чуват всички тези словесни упражнения на тема ред и сигурност в България.

Иначе как си представяте, че ще си вършат своята работа, ако всеки ден са атакувани с обидни думи и партийни декларации", не спести той и упрек към БСП, които вчера политизираха убийството на журналистката. "Бил съм министър и знам темпото на работа в МВР. Сега съм политик и съм с ясното съзнание, че полицията, следователите, прокурорите ще останат и след партиите, които управляват и всички другите, които много искат да управляват, защото са необходими за нормалното функциониране на държавата, за сигурността и живота на всеки един българин", коментира шефът на ПГ на ГЕРБ.

"Затова моля, замълчете и ще видите, че моите колеги ще си свършат работата. Професионалисти са не само за един или два мандата на една партия, а за цял живот", обобщава емоционално шефът на вътрешната полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари