Цветан Цветанов: На изборите ще покажем реалната сила на ГЕРБ

0
На тези избори ще си направим и генералната репетиция за предстоящия местен вот
На тези избори ще си направим и генералната репетиция за предстоящия местен вот

Правителството на Бойко Борисов направи необратим процеса по изграждането на АМ „Хемус“.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред близо 4000 души по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ за област Велико Търново, на което беше представена листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори.

„Благодаря на кметовете на общини, общинските съветници, всички членове на структурите и симпатизантите на ГЕРБ от цялата област. Трябва да сме много откровени и всеки от нас да даде реална оценка на 26 май за свършеното от представителите на местната, законодателната, изпълнителната власт и от нашите представители в ЕП“, каза още Цветан Цветанов пред препълнената голяма зала на Двореца на културата и спорта в старата ни столица.

„Благодаря на силните кметове на ГЕРБ от региона. Работим изключително добре с всички представители на местната власт, защото от подобрената инфраструктура и среда за живот се възползват всички граждани – без значение от партийната им принадлежност“, заяви Цветанов, давайки за пример отличното сътрудничество с кмета на Свищов.

„На тези избори ще си направим и генералната репетиция за предстоящия местен вот. На евроизборите ще покажем реалната сила на ГЕРБ, подчерта още пред хилядите търновци и жители на областта Цветан Цветанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари