Цвета Караянчева: Шарлатаните на Румен Радев да се омитат, разсипаха държавата

0
Тя определи Кирил Петков и Асен Василев като аматьори, които са искали да вземат държавата на концесия
Тя определи Кирил Петков и Асен Василев като аматьори, които са искали да вземат държавата на концесия Снимка: стоп кадър / Bulgaria on Air

Тя определи Кирил Петков и Асен Василев като аматьори, които са искали да вземат държавата на концесия

Бившият председател на Народното събрание - Цвета Караянчева, заяви в Златоград, че е време "шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена, защото разсипаха държавата", предаде Bulgaria ON AIR.

Тя коментира отчета на служебния премиер Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея държавата не просто е в застой, а е спряла да се развива след управлението на Бойко Борисов.

"Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А сега всичко отиде до тавана през последните седем месеца", посочи Караянчева и определи лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев като аматьори, които са искали да вземат държавата на концесия.

"Сформираха коалиция орел, рак и щука, сега не могат да се погледнат. За да управляваш една държава, трябва да познаваш законите, а те потъпкаха законите и Конституцията", подчерта Караянчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Поцинкованата кофа...
    Поцинкованата кофа си изказа - да дойдат крадците на ГЕРБ и ПКП!!! Тя тази каква ли не е, най-уважителното за нея е ПКП, след това Пекинска патица, която не знае столицата на Виетнам, поцинкована кофа и т.н.
  • 8
    4
    Ха-ха-ха!
    Наистина герберастката наглост е безгранична, след като и простата тенекеджийка от Кърджали "взема отношение"! СИКаджийската мутра от Банкя направи за резил по света и у нас тази нагла и неграмотна селяндурка, която няма представа от граматика, правоговор, правопис, география, българска история, тя беше отсвирена в собствения си град и два пъти не се докопа до парламента, ама продължава с потресаващата си простащина! Виж какво, Цвето кърджалийска, виж какво, Проста кърджалийска пу@ка, ти си нищожество, ти си повече от нищожество, ти си позор! Ти не ставаш и обувките да лъскаш от момчетата от ПП, ти си се пръкнала нищожество и простак и нищожество и простак ще се споменеШ! Пак добре, че българският народ те измете и никой не те бръсне за слива!
  • 7
    3
    Петьо Петков
    ПКП-инфантил безподобен
  • 13
    2
    До 1
    Бат' Бойко й казваше накратко "ПКП" - Проста Кърджалийска ПеперУ(Т)дкА :). А пък Тя му се радваше, радваше ....
  • 13
    1
    Офффф
    Ти к'ва беше, как ти викаха ...... проста ..... нещо си. Ако можехме ние да определяме цените на международните борси, ехейййй. Между другото какво стана с обещанието, че след изборите горивото ще бъде с лев надолу?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари