ЦСКА удари Дунав с 3:0

0
ЦСКА (София) загря за мачовете с ФК Копенхаген с победа от 3:0 над Дунав (Русе)
ЦСКА (София) загря за мачовете с ФК Копенхаген с победа от 3:0 над Дунав (Русе)

"Червените" спечелиха с лекота, с 3:0

ЦСКА (София) загря за мачовете с ФК Копенхаген с победа от 3:0 над Дунав (Русе) на своя "Българска армия".

Това стана в среща от 3-ия кръг на родния шампионата и след нея отборът на Нестор Ел Маестро има 9 точки в класирането и е единственият тим от началото на сезона, който не е допуснал грешка и е с пълен актив.

Мауридес откри в 39-ата минута и по този начин показа, че е достоен заместник на продадения в Китай Фернандо Каранга. В самия край на полувремето Ковачев си вкара автогол и така преднината на домакините бе удвоена.

За крайното 3:0 точен бе Десподов в 56-ата минута.

Новото попълнение на домакините Евандро дебютира за отбора, след като влезе като смяна през второто полувреме.

Срещата започна с добро темпо от страна на домакините, но през първите минути головите положения пред вратата на Антонов липсваха и през първите минути тимът на Ел Маестро не успя да създаде нищо фрапантно.

В 25-ата минута Джеси центрира прекрасно за Мауридес, който от много чиста позиция пред вратарското поле прати топката над напречната греда и пропусна страхотен шанс да реализира.

Все пак обаче кариоката се реваншира за пропуска си и в 39-ата минута засече с глава отлично центриране на Секулич и даде аванс на домакините в резултата.

В самия край на полувремето Антонов излезе да пресрещне Джеси за една топка, но кълбото се отклони от Мартин Ковачев и в крйана сметка той си вкара автогол с който предината на домакините бе удвоена.

Второто полувреме започна добре за домакините и в 53-ата минута Малинов бе на косъм да направи резултата класически, но ударът му разтресе гредата.

Все пак Десподов покачи на 3:0 само три минути по-късно, след като отправи точен удар от малък ъгъл. По този начин не остави шансове на Антонов да реагира.

Точно десет минути след това Десподов бе близо да вкара втория си гол в мача, но ударът му с глава мина покрай противниковата врата.

Постепенно с оглед на комфортниа аванс на домакините темпото на игра поспадна през следващите минути и положенията пред двете врати станаха все по-голяма рядкост.

В 77-ата минута Евандро можеше да вкара, но ударът му от малък ъгъл премина в аут. До самия край нямаше повече голове.

ЦСКА - ДУНАВ 3:0

1:0 Mауридес 39

2:0 М. Ковачев 45 автогол

3:0 Десподов 56

ЦСКА: Черниаускас, Жеферсон, Бодуров, Чорбаджийски, Секулич, Родригес, Малинов, Пинто (61 - Бикел), Джеси (78 - Жоржиньо), Десподов (71 - Евандро), Мауридес

ДУНАВ: Антонов, Динков, Ковачев, Патев, Балджийски, Станоев (74 - Пехливанов), Попадийн, Св. Ковачев, Н'Диайе (59 - Глаусио), Васев, Ахмедов (46 - Коконов)

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари