ЦСКА - София официално има нов собственик

0
Новите съсобственици ще допринесат за още по-добро развитие на клуба
Новите съсобственици ще допринесат за още по-добро развитие на клуба Снимка: Facebook

Новите съсобственици ще допринесат за още по-добро развитие на клуба

40 процента от акциите на Футболен клуб ЦСКА-София стават собственост на фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука", съобщиха от клуба, предаде БТА.

"В оперативното ръководство на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен директор - Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и професионалист, който от дълги години работи в сферата на футбола. Двамата заедно с другия изпълнителен директор Филип Филипов ще работят съвместно на ежедневна база за благото на любимия ни отбор", информираха още "червените" на официалния си сайт.

"Вярваме, че идването на новите съсобственици ще допринесе за още по-доброто развитие на клуба, ще внесе още по-голяма стабилност в ЦСКА и ще ни помогне да продължим по правилния път, който сме поели. Първи приоритет на новото ръководство остава построяването на новия модерен стадион, който напълно да отговаря на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде направен с тази кауза, приета присърце от всички акционери в ЦСКА", заявиха от клуба.

Предвид огромния обществен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат съвместна пресконференция утре (23.02.23 г.) в 10:00 часа в залата за пресконференции на стадион „Българска армия“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари