Цистерна размаза лека кола

0
Баща и син пострадаха в тежкия инцидент /Видеото тръгва с картина и звук на 6-та минута/
Баща и син пострадаха в тежкия инцидент /Видеото тръгва с картина и звук на 6-та минута/ Видео: kotelnews.com

В тежко ПТП край с. Градец, общ. Котел пострадаха баща и син возещи се в лек автомобил "Форд Фиеста”, съобщи kotelnews.com.

Водачът на тежкотоварния "Мерцедес" камион –цистерна обясни своята версия за тежкия инцидент: „ Бях тръгнал да изпреварвам две леки коли още в участъка където маркировката позволява това. Вече бях ги изпреварил и започнах да се прибирам в моята лента, когато от среща започнах да виждам фаровете на идващ автомобил. Святках от къси на дълги, но той не намаляваше. Натиснах спирачките и въпреки всичко , колата се вряза в камиона. Бяха баща и син, като момчето успя да само да излезе.

kotel-katastrofa-gradec-10

В смачканите ламарини започнахме да се мъчим да изкараме водача, но не се получаваше. Милион пъти съм минавал по тази отсечка, то са крави, коне, от скоро и един в инвалидна количка. Изключително неприятна ситуация, трябвало да стане…Дано се оправи човека, беше контактен когато го извадиха от колата”.

На мястото на произшествието бяха пристигнали 2 линейки и специализиран автомобил на ПБЗН - Котел. За изваждането на пострадалия водач са използвани хидравлични ножици, с които е отстранен тавана и части от купето на смазания автомобил.

kotel-katastrofa-gradec-9

Ранения е откаран в болница в Сливен с фрактури на долните крайници, без опасност за живота. Пътувалият с него е с леки контузии и уплаха. И двамата са жители на град Котел.

По случая е образувано следствие.

kotel-katastrofa-gradec-12

Източник: kotelnews.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари