Циклон удари гръцки острови

1
Предупреждения за екстремно време днес на остров Закинтос
Предупреждения за екстремно време днес на остров Закинтос

Предупреждения за екстремно време днес на остров Закинтос

Няколко гръцки острова са засегнати от циклон, който наводни пътища. Няма пострадали туристи, предава БНР.

Днес много плажове са свободни и безплатни след протестите на гърците срещу заведенията до морето.

Циклон предизвика силни дъждове на островите Кефалония и Корфу. Има наводнени пътища и приземни етажи на къщи и заведения. Наложи се пожарната да спасява десет туристи на плаж в Корфу. На острова от лошото време не успяха да се приземят самолети. Няма пострадали туристи, съобщават от полицията.

Изпращат предупреждения за екстремно време днес на остров Закинтос и в няколко района на континентална Гърция.

По-голямата част на страната, както и островите в Егейско море останаха незасегнати от промените във времето. Температурите спаднаха под 40 градуса и навсякъде плажовете са пълни с туристи. Те останаха приятно изненадани днес ,защото заведенията и кафенетата оттеглиха маси и чадъри от брега на морето и са само в рамките на допустимите метри.

След протестите на хората и масираните проверки на властите собствениците сами махнаха масите в нарушение, за да не бъдат глобявани. Днес много от плажовете са безплатни и свободни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари