Нов циклон удря Гърция

1
Рязка промяна на времето се очаква от понеделник
Рязка промяна на времето се очаква от понеделник

Рязка промяна на времето се очаква от понеделник

В Гърция предупреждават за очакван нов циклон със силни дъждове.

Много българи за уикенда има на Халкидики и Северна Гърция, които използват хубавото време до понеделник.

Рязка промяна на времето се очаква от понеделник, съобщават от Гражданска защита, цитирани от БНР. Властите предупреждават за навлизащ над страната циклон, който от понеделник ще засегне основно Северна Гърция и островите в Йонийско море. Продължителността на действието на циклона се очаква да бъде три дни, според синоптиците.

Властите предупреждават хората да са изключително внимателни и да ограничат пътувания в районите и дните на разпространение на екстремното време.

Властите се страхуват от нови наводнения в пострадалите от бедствието Волос, Лариса и Кардица. Предупредени са и фермерите да оттеглят стадата от водни басейни. Не се изключва преливане на реки.

Днес и утре обаче времето е прекрасно за плаж с температури до 36 градуса и спокойно море. Много са българските туристи, които пристигнаха за уикенда, информират хотелиерите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари