ЦИК назначи още 20 общински избирателни комисии в редица общини

0
Комисията определи и реда за проверка на списъците с избиратели, подкрепящи регистрацията на независими кандидати за общински съветници или за кметове, издигнати от инициативни комитети
Комисията определи и реда за проверка на списъците с избиратели, подкрепящи регистрацията на независими кандидати за общински съветници или за кметове, издигнати от инициативни комитети Снимка: БТА

Комисията определи и реда за проверка на списъците с избиратели, подкрепящи регистрацията на независими кандидати за общински съветници или за кметове, издигнати от инициативни комитети

Централната избирателна комисия назначи още 20 общински избирателни комисии в редица общини, сред които Минерални бани, Сърница, Чипровци, Кайнарджа, Свиленград, Джебел и Пирдоп за предстоящите местни избори на 29-и октомври, информира БНР.

Вече бяха назначени ОИК в Троян, Ямбол, Костинброд, Бобов дол, Стамболово и други.

Съгласно приетата от ЦИК хронограма тя назначава общинските комисии не по-късно от 50 дни преди изборния ден, тоест до 8-ми септември. До 28-и август при кмета на съответната община трябва да се проведат консултации за съставянето на ОИК.

ЦИК определи и реда за проверка на списъците с избиратели, подкрепящи регистрацията на независими кандидати за общински съветници или за кметове, издигнати от инициативни комитети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари