Циганите мачкат малкото български момчета тук

3
Счупиха ми нос, зъби, бях в болница два дни
Счупиха ми нос, зъби, бях в болница два дни

Петър Низамов - Перата се закани в социалната мрежа на циганския терор, който се осъществява в село Ново Паничарево – на 30 километра от Бургас в Странджа.

„АКО КУКИТЕ НЕ НАПРАВЯТ НИЩО, НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ… СРОК – 1 МЕСЕЦ… АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ЗАКОНА „ОКО ЗА ОКО“ и „ЗЪБ ЗА ЗЪБ“ … ЦИТИРАМ КАКВО МИ ПИСА ЕДИН БЪЛГАРИН ОТ СЕЛОТО“:

„Този понеделник се бях разсеял с телефона си на центъра на селото пред кметството, когато ме налазиха с палки изневиделица и не можах да реагирам. Счупиха ми нос, зъби, бях в болница два дни. В сряда ме изписаха. Вчера си изкарах медицинско.

Потресен ставам всеки изминал ден като виждам циганите как мачкат малкото останали български момчета тук. Алтернативата е да ходиш с главата надолу и да си мълчиш. Те са мнозинство и кметицата разчита на тях. Всички се водят на някаква работа по някакви програми и взимат пари срещу подписи.

На нова година се опитаха да ме линчуват, защото бях на неправилното място в неправилния момент. Разминах се с няколко счупени бутилки в главата. Не се оплаках, защото съм мъжкар, а и куките са пълни марионетки. Виждам постоянно бездействието им към тях, за какво става въпрос. Но не можех да оставя нещата така. След време един по един ги хванах и ги наритах.

Бяха се събрали с брадви 30 циганина веднъж, когато го писаха в „българската“ медия на „патриота“ Валери Симеонов. Те защитиха циганите, а нас искараха „бургаски батки“ . Тогава дойдоха и мои приятели, а полицията ни арестува. По най-долния начин се опитаха да повдигнат обвинения, някакви си. Тях дори не ги закачиха.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари