Ценко Чоков е броил 50 000 лева за фалшива медицинска диагноза

0
В началото на седмицата гологлавият здравеняк бе заснет да пирува в цветущо здраве и настроение в тузарски ресторант
В началото на седмицата гологлавият здравеняк бе заснет да пирува в цветущо здраве и настроение в тузарски ресторант Снимка: Булфото

Скандалният бивш кмет на село Галиче Ценко Чоков е броил 50 хил. лева рушват на корумпирани лекари, за да го измъкнат от затвора с фалшива медицинска диагноза за куп заболявания.

Това коментират пред седмичник столични криминалисти след гръмналия скандал с феодала на размирното врачанско село, пише ПИК.

В началото на седмицата гологлавият здравеняк бе заснет да пирува в цветущо здраве и настроение в тузарски ресторант в столичния кв. „Драгалевци“, така само преди 3 месеца да напусна пандиза след лекарска констатация, че страда от диабет, няколко язви и дискова херния.

Тогава от Специализирания наказателен съд пуснаха Ценко Чоков да се лекува, който малко по-рано бе осъден на 4 години и половина затвор за рекет, като съдиите приеха за меродавни доводите на адвокатите на кмета мутра, че в затвора клиентът им може да умре от липса на медицински грижи. За решението на съда повлия и циркът, който Чоков спретна в залата – той се появяваше на заседания, легнал на носилка и стоварван пред съда с линейка.

Още когато Ценко Чоков бе пуснат под домашен арест, за да се лекува, жителите на с. Галиче алармираха, че той е съумял да подкупи доктори с 50 хил. лева, които да изготвят фалшива медицинска експертиза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари