Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Тротоарите срещу училищте "Васил Левски" са трудно използваеми

0

Здравеите, днес си позволих да направиа ниаколко снимчици в кв. Дружба до училищте "Васил Левски" по улица Гео Милев, освен че тротоарите срещу училището са трудно използваеми по единствената причина че храстите правят от там минаването опасно, трудно, невазможно, както за пешеходци, така и за майки с колички или хора с патерици. Храстите ще ни избодат очите, и никои не си прави труда да ги ореже, както се сещате това е тротоар срещу училището.

Другото което снимах е този бус, които е паркирал на самата пешеходна патека пред входа на самото училище, човека си разтоварва стоката. Много барзо забравиха Паоло, които само преди месеци беше, прегазен от некадарни и безсавестни шофори, така на 3 снимка съм показала и нерегламентираното сметище, пак срещу училището, което е дело на живеещите в блока по тази улица. Да, дразня се от подобни гледки, да страдам за децата ни, да яд ме е на безотговорните шофиори и сам вазмутена от безхаберието на общината ....

Автор: Шефкие Адил
(Автор: Шефкие Адил - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари