Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

"Т"-образно кръстовище, което е нерегулирано

  • Автор: Димитър Великов
  • Коментари: 0
3

До Господин Кмета

Не знам дали проблем да го нарека... В момента карам курсове за шофьор. Има една улица "Гео Милев" до Училище"Васил Левски". Точно след училището има "Т"-образно кръстовище, което е нерегулирано.

Пресичането на равнозначни ПЪТИЩА е нерегулирано и дясно-стоящия е с предимство.Водачите които карат по ул."Гео Милев" не са с предимство пред дясностоящите идващи от перпендикулярния път, който по принцип е междублоково пространство. Но това пространство не е улица, но е асфалтирано. В правилника за движение по пътищата, никъде не се споменава улица. Споменава се път. Има кръстовище на равнозначни пътища, но няма знаци, няма маркировка, няма нищо. Така, че не знам дали ще се обърне внимание на това, но когато стана скоро водач на МПС, аз ще спазвам закона.А там никой не намаля скоростта, пред това кръстовище.

Моля да се вземат мерки, да се сложат знаци за предимство и каквото е нужно.

По-нагоре в края на ул."Гео Милев" в посока старото Разградско шосе има същото, нерегулирано "Т" образно кръстовище.Съжалявам, че нямам снимки в момента, но ако желаете ще направя.

Автор: Димитър Великов
(Автор: Димитър Великов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари