Тротоари в "Малкия Бейрут"

10

Голяма част от тротоарите в Русе са в окаяно състояние

Русенци се оплакват, че са подавали сигнали до кмета на града още преди две години, но без резултат.

Галина Колева е публикувала снимки в групата "Писмо до кмета на Русе", които предизвикаха бурна дискусия и вълна от негативни коментари.

"Идеи как се минава през разбитите тротоари с количка с бебе????? И колко години ще стоят така????? Не ви пука нали, вие не вървите пеша", пише г-жа Колева.

"Преди две години (януари 2020г.), пратих на мейла на кмета, фотосесия с подбрани гледки от бул. Съединение... Отговор, или предприемане на някакви действия - естествено няма (а със сигурност, не съм първия и единствен, повдигнал този въпрос).", пише г-н Славов.

"Тротоар, в центъра на града... Има и допълнителен "атракцион", за преминаващите в дъждовно време по него. Докато гледат как да не счупят крак, трябва да се пазят и от безплатната баня, осигурена преминаващите коли през локвите, които се образуват до бордюра...", пише още г-н Славов.

Ето и още няколко коментара, които показват недоволството на гражданите: 

- След ВиК тротоарите по целия Липник са безобразни.

- Цялата улица "Хр, Данов" е същата! Прокопана не асфалтирана, а новите тротоари са една плочка горе, една по-ниско и когато вали ти се пълнят обувките! ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ВОДОПРОВОД В МАЛКАТА ВИЕНА!

- Град на свободния дух! Всеки прави, каквото си иска без санкции...

- Тротоара срещу Мол Русе е винаги пълен с коли! Майки с колички не могат да минат, изгониха такситата от платното, а те се качиха на тротоара. Целият е превърнат. в паркинг!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Лора
    Много добре го каза номер5,кьде се покриха,Нунев,Бочуковска,те само снимки за спомен могат да правят ,ама за работа ги няма!Само далавери вьртят!Потърсете ги и да поемат отговорност!!!
  • 7
    8
    Букварчето
    Много представилно име има нашичкия. Ама как е налял бузките на село.
  • 9
    7
    Пенчо
    От кмета нищо не става. Ние си го избрахме.
  • 9
    6
    пешеходец
    Русе вече десетилетия е героизиран и обезлюден град, който трудно се търпи.
  • 4
    5
    НЕ Е ВИНОВЕН ПЕНЧО ВИ МИЛКОВ
    ОБЯСНЕНИЕ ДА ДАВА ПЛАМЕН СТОИЛОВ,ПЛАМЕН НУНЕВ ,ИВАН ГРИГОРОВ,СВИЛЕН ИВАНОВ И Т.Н. ПО ВЕРИГАТА ЗАМ.КМЕТОВЕ. ТЕ БЯХА ДВА МАНДАТА. ТЕ И ТЕ И НИКОЙ ДРУГ.ЧЕ И ПОЛОВИН МАНДАТ.ГРАД НА СВОБОДНИТЕ ДУХОВЕ И АЛА БАЛА.КОГА У ЕДНО ТЯЛО ДУХЪТ ИЗЛЕЗЕ,ТЯЛОТО Е МЪРТВО,А ДУХЪТ МУ СЕ РЕЕ МЕЖДУ НЕБЕТО И ЗЕМЯТА И СЕ ЧУДИ НА КЪДЕ ДА ХВАНЕ И В КОЯ ПОСОКА.ЧЕ И ГЕРБАДЖИЙСКАТА РАБОТА ДЕ. АМА НАЛИ И ТЕ СА БИЛЕ КОМУНЯГИ КОМСОМОЛЦИ МВР-ейци най верните БКП-ейци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари