Трошачите на кости търсят Гошка

0
Български мафиоти в Испания са по следите на тотомилионерката
Български мафиоти в Испания са по следите на тотомилионерката

Трошачите на кости на българската мафия в Испания са по следите на тотомилионерката Гошка.

Ужасената жена и цялата й фамилия са изчезнали без следа, но едва ли отмарят на плажовете на Средизмно море, както първоначално предположиха местните медии. Семейството на 61-годишната Георгиева се е изнесло към Азия или Америка и много вероятно повече да не се появи в градчето Кинтанар дел Рей, пише 24 часа.

Един от най-популярните испански сайтове "Ел Еспаньол" публикува пространно журналистическо разследване за съдбата на Гошка. Заглавието е красноречиво "Българката, която спечели 68 милиона, се изпари от страх от мафията".

Репортерът Андрос Лозано е разговарял с познатите на Гошка в Кинтанар дел Рей и повечето са категорични, че едва ли ще я видят пак. Материалът започва с описание на градчето, разположено в провинция Куенка на автономната област Кастиля Ла Манча. То има 7800 жители. Българската общност е третата по брой сред емигрантите и наброява 292 човека. Румънците и мароканците са по около 500 души, а общо чужденците там са 18% от населението.

"Кинтанар дел Рей е едно от най-загубените места в Испания. Намира се на 25 км от най-близкия изход на минаващата през провинция Куенка магистрала А3, която свързва Мадрид и Валенсия. До града се стига по черен път, който минава през обширни безводни земи с лозя. Най-близкият по-голям град е на 49 километра – Албасете" – това е мястото, където досега е живяла Гошка, а вероятно някъде наоколо преди столетия и Сервантесовият Дон Кихот.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари