Троловете НЕ спят, те бдят!

2
Истината трябва да бъде смачкана, а хората - принудени да забравят да виждат с очите си и слушат с ушите си. Те трябва да живеят в паралелната реалност, съставена от политиците
Истината трябва да бъде смачкана, а хората - принудени да забравят да виждат с очите си и слушат с ушите си. Те трябва да живеят в паралелната реалност, съставена от политиците

Интернет промени света, той наистина се превърна в голямо село, където може да достигнеш до всички. Но от идеята по този начин да се контролират хората и енергията им да се насочва в „правилната посока”, отвориха кутията на Пандора.

Фейсбук и интернет изобщо се превърнаха в места за споделяне на идеи, изказване на мнения, които трудно могат да бъдат купени или притиснати. Затова се появи добре платената професия „трол”. Който БДИ! Да не публикуваш неща, които засягат управляващите, да не караш хората да се замислят. Да не посочваш истината. Истината трябва да е тази, посочена от медиите, които са удобни и на автоцензура. Или пък направо собственост на управляващите.

Власт се пази с всички средства. От нашите данъци се плаща на хора да ни докладват, за да спрат гласът на истината. Ние трябва да публикуваме само рецепти, снимки по бански, кученца и котенца и снимки на пълни трапези. Другото е изключено, защото може да ни накара да мислим, а мисленето на народа е вредно за политиците.

Блокирана съм и на двата профила заради критиките към управляващите. Явно трудно преглъщат истината. Истината трябва да бъде смачкана, а хората – принудени да забравят да виждат с очите си и слушат с ушите си. Те трябва да живеят в паралелната реалност, съставена от политиците.

Имаше една много хубава мисъл: Лошо е това оръжие, което не може да се използва от двете страни. Пуснахте духа от бутилката, не можете да контролирате интернет, дори всичките ви тролове денонощно да се трудят. Защото вече хората мислят. Знаят, че има и други като тях, знаят, че има съмишленици, знаят, че има недоволни, знаят кои са. Не можете да ги спрете.

Бдете, тролове! Затворете устата на неудобните. Истината винаги намира начин.

А на мен ми е време за пореден профил. Това е играта.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари