Най-горещата българка с най-много последователи във „Фейсбук”

2
Сексапилните форми на нашенката биват „харесвани” дневно от хиляди американци, които посещават страниците й и нейния уебсайт
Сексапилните форми на нашенката биват „харесвани” дневно от хиляди американци, които посещават страниците й и нейния уебсайт

Моделът Ралица Иванова спокойно може да се похвали като българката с най-много последователи във „Фейсбук” и други социални медии. Тя е събрала повече от 2,7 милиона лайка в интернет, пише „Преса”.

Сексапилните форми на нашенката, която от години живее в Тампа, Флорида, биват „харесвани” дневно от хиляди американци, които посещават страниците й и нейния уебсайт. Хубавицата непрекъснато уверява почитателите си, че намира време да чете писмата до нея, но няма време да отговори на всички, и че се чувства страхотно с толкова голяма подкрепа.

Ралица гради успешна кариера като модел на бельо, а преди две години лансира и собствена марка бански, които се продават онлайн.

Славата се изсипа върху русата глава на варненката преди четири години, когато списание „Инкуайър” я обяви за „най-горещата българка в света”, като я подреди в класация за красиви, успели и популярни жени редом с легенди като Майка Тереза.

Ралица идва в Щатите веднага след като завършва гимназия преди десетина години. Започва работа като сервитьорка в един бар, където се отбива до ден днешен. Там имат традиция да правят всяка година календари на момичета по бански и й предлагат да се включи.

„Направих впечатление на фотографа и той започна да ме включва във фотосесии за каталози”, казва Ралица и признава, че единствената корекция по нейното тяло е уголемяването на бюста, но това много е помогнало на кариерата й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари