Трогателна среща на Кубрат Пулев с един мечтател

0
Кобрата сбъдна мечтата на млад мъж
Кобрата сбъдна мечтата на млад мъж Видео: gongbg

Облечен в екип на любимия си футболен отбор ЦСКА, Ники пристигна в София от родния си град Калофер, за да гледа на живо боксовия мач.

Той се казва Николай Божиков. Нарича себе си Мечтател. В действителност обаче е повече от мечтател, той е мечтател, но с главно „М“. От онези, които не просто бленуват за нещо, а стремглаво го следват и успяват с упоритостта, позитивизма и искреното си желание да го сбъднат.

Сигурно се сетихме за кого става дума. Това е Ники от Калофер, който от години е с мускулна дистрофия и диша с помощта на апарат. Това положение обаче не е пречупило духа му, не е прекършило естествения порив да живее и да се радва на живота. Ники умее да вдъхновява и е от онези ярки примери, които ни показват как трябва да посрещаме трудностите.

Вечерта на 3 декември Ники сбъдна още една от своите мечти. Срещна се с един от своите идоли – Кубрат Пулев. Мечтателят дойде от родния си Калофер, за да изгледа на живо зрелището Пулев – Питър, а след това и се запозна с Кобрата.

С екип на любимия си ЦСКА, Ники успя да постигне поредната начерта цел. А сега със сигурност мисли за следващата, защото той не си позволява да поставя граници в ума си и знае, че мечтите са, за да се сбъдват!  

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари