"Триумфът на кучките"

0

Венета Райкова открехна във фейсбук за какво се разказва романът “Триумфът на кучките”, около който се зашумя далеч преди той да излезе.

Сега вече е ясно, че премиерата му е на 8 март, пише България Днес

Наистина изненадата е голяма, защото го пазехме в абсолютна тайна”, пише Райкова и дори помества анотацията на последната корица на книгата.

Още в началото Райкова заявява, че в “Триумфът на кучките” читателят ще разпознае реални личности. И не само това, ами авторката обещава на читателя възможността да надникне зад затворените врати на спалните на звездите.

Три жени със звездни съдби, белязани от редица изпитания и една голяма любов. Властта, любовта, сексът, парите и славата са спойката, която свързва историите на героините.

Виктория е водещ продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг, Габриела е бивша мис, омъжена за футболист, а Александра е фолклюбимката на народа. Трите близки приятелки са показани с техните любови и разочарования, възходи и провали на фона на лъскавата илюзия, наречена български шоубизнес”, става ясно от редовете във фейсбук на Венета Райкова.

Водещата на всекидневното следобедно тв шоу “Дневникът на Венета” отсича: “Разбрах, че някои хора доста са се притеснили, но 8 март наближава. Тогава книгата ще е в книжарниците и вече нищо няма да е същото...

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари