Триото Ellas Music Band пристига в Русе

0
На 2 август триото, съставено от българка, полякиня и аржентинка, ще представи новия си албум в Русе
На 2 август триото, съставено от българка, полякиня и аржентинка, ще представи новия си албум в Русе Снимка: Facebook

На 2 август триото, съставено от българка, полякиня и аржентинка, ще представи новия си албум в Русе

Изпълнителките от дамското триоEllas Music Band“ ще представят първия си албум по време на европейско турне. Първият концерт ще бъде във Франция на 30 юли, а последният – в София, на 29 август. Сред другите държавите, в които трите дами ще представят своята музика са Италия, Словакия, Унгария и Румъния, става ясно от публикация във Фейсбук страницата на формацията.

Част от творческото трио са Мария Армон от Аржентина (китара), Любомира Стойчева от България (цигулка) и Марта Левко от Полша (китара).

Всичко сме организирали ние сами, без агенции и мениджъри, но с огромната съпричастност на страхотни хора, които ни отварят врати, за да направим реалност една мечта“, написаха от триото във Фейсбук страницата на събитието.

В България „Ellas Music Band“ ще свирят в Русе, Долни Дъбник, Видин, Плевен, Велико Търново, Свищов, Тюленово, Емона, Варна, Бургас, Созопол, Казанлък, Карлово, Пловдив и София.

Първиятконцерт във Франция ще бъде в град Льо Люк от 20.00 часа местно време.

Добре сте дошли на който и да е от концертите, а ако искате и на всичките. Нашият репертоар се основава на различни традиционни стилове. Търсейки богатството, което идва от тяхното сливане и зачитайки техните особености, пречупваме тази синергия през нашия характер“, разказват още музикантките в официалния си сайт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    До 1
    Много сте злобни! Не стига че ви информират, ами и питате за дреболии!
  • 4
    1
    ???
    А дата, час и място кога?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари