13-годишно момче открадна автомобил в Ябланица

0
От полицията съобщават, че случаите с малолетни шофьори са редки
От полицията съобщават, че случаите с малолетни шофьори са редки Снимка: Dunavmost

От полицията съобщават, че случаите с малолетни шофьори са редки

Тринадесетгодишно момче открадна и шофира автомобил в Ябланица, съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч, предаде БТА

На 2 октомври, около 01:30 часа, в районното управление в Ябланица е получен сигнал, че от улица в село Златна Панега е отнет лек автомобил, който е бил паркиран и оставен с ключ на таблото. Проведени са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които превозното средство е открито в селото, управлявано от 13-годишно момче от Ябланица

Случаят е докладван на дежурен прокурор и е образувана преписка. Момчето е предадено на родител и няма родствена връзка със собственика на автомобила.

От полицията съобщиха, че случаите с малолетни шофьори са редки. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мангал
    Браво! В това момче има голям потенциал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари