Трима души загинаха при стрелба в университет в Лас Вегас

0
Заподозреният в инцидента също е починал
Заподозреният в инцидента също е починал Снимка: БГНЕС

Заподозреният в инцидента също е починал

Полицията съобщи, че при стрелба в университет в Лас Вегас са загинали трима души, а друг е тежко ранен, като заподозреният също е мъртъв.

"Според нашите следователи на мястото на инцидента имаме три починали жертви и още една жертва в критично състояние в местна болница", написа в социалните мрежи столичното полицейско управление на Лас Вегас и добави: "Заподозреният в този инцидент също е починал".

"Няма повече заплаха за обществото", заяви в социалните мрежи шериф Кевин Макмахил от столичното полицейско управление на Лас Вегас, цитиран от БГНЕС.

Полицията съобщи, че се е отзовала на повиквания и посочи, че служителите са се справили със заподозрян в кампуса, където са прозвучали изстрели на поне две места.

Телевизионни кадри показаха полицейски автомобили във военен стил, които се движат в близост до ограничителните линии, както и десетки младежи, които бяха преведени през тях.

Една жена разказа пред местния телевизионен оператор KVVU, че е чула поредица от силни звуци и е избягала в сграда в кампуса, от която по-късно е била евакуирана от полицията.

Брет Форест, репортер от местната телевизия KSNV, заяви пред Си Ен Ен, че е бил в кампуса по задача и е продължил да се укрива на място заедно с десетки студенти и преподаватели, докато са очаквали разрешение от полицията.

Университетите в района бяха затворени до края на деня, а полетите до близкото международно летище бяха спрени, съобщи Федералната авиационна администрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари