Трима души загинаха при катастрофи през изминалото денонощие

1
23-ма са ранени за същия период
23-ма са ранени за същия период

23-ма са ранени за същия период

Трима души са загинали, а 23 са били ранени при станалите 12 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на МВР на сайта на министерството.

В столицата вчера са регистрирани 3 тежки пътнотранспортни произшествия и 18 леки. При катастрофите в София са ранени трима души.

От началото на месеца, при регистрираните 307 тежките произшествия в страната, са загинали 22 души, ранени са 415. Данните сочат, че от началото на годината в България са загинали 130 души при катастрофи, ранени са 2174, а общо тежките катастрофи са 1642.

При сравнение с реалните данни за загиналите (135) през същия период на 2022 г. се отчитат петима по-малко загинали участници в движението по пътищата през 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари