Дете на годинка оцеля по чудо след инцидента на пътя Русе - Мартен

3
Шофьорът на „Опел“-а се ядосва, че тъкмо е платил „Гражданска отговорност“ и минал технически преглед, а колата му е потрошена
Шофьорът на „Опел“-а се ядосва, че тъкмо е платил „Гражданска отговорност“ и минал технически преглед, а колата му е потрошена Видео: БГНЕС

Дете на 1 година оцеля по чудо на жестока катастрофа, която стана на пътя Русе - Силистра.

Пострадали са леко родителите му, които бяха откарани за преглед в болницата от екип на „Спешна помощ“, информира БГНЕС.

Инцидентът е станал малко след 10.30 ч на бул.“Тутракан“ в посока Русе, в условията на мокър път. Лек автомобил „Опел Зафира“ е излизал от пункта за годишен технически преглед и се е опитал да се включи в движението по бул. „Тутракан“ с ляв завой. По думите му, когато е погледнал наляво, е видял другия автомобил, но е преценил, че е далеч. Предприел е маневрата, без да погледне втори път. Идващият от Русе в посока Силистра „Форд Ескорт“ обаче се е движил с висока скорост и е последвал удар.

В резултат от сблъсъка цялата предница на „Опел“-а се е разпиляла на части, но шофьорът се е отървал само с уплаха. В другата кола са пътували младо семейство с детето си – момченце на 1 година. Детето е било в столче и с колан и не е пострадало. Майката е била с оплаквания в областта на крака, а бащата – с болки в кръста и ребрата. Поради високата скорост и удара, колата им е успяла да спре едва след 35 метра, като е отнесла и бетонен стълб.

От пункта за технически прегледи са оказали първа помощ, като са приютили майката и детето до идването на линейката и полицията.

Шофьорът на „Опел“-а пък се ядосваше, че тъкмо е платил „Гражданска отговорност“ и минал технически преглед, а колата му е потрошена.

Причините за инцидента се изясняват. Шофьори коментират, че в участъка на катастрофата масово се ускорява, тъй като вече се излиза от града и се кара доста бързо.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари