Две жени пострадаха при катастрофа на булевард "България"

2
65-годишен шофьор се блъсна в аварирал автомобил
65-годишен шофьор се блъсна в аварирал автомобил

65-годишен шофьор се блъсна в аварирал автомобил

Произшествието е възникнало около 17:50 часа, в посока изхода на град Русе към град Бяла, на 100-150 м след бензиностанция. Изпратените на местопроизшествието служители от пътна полиция са изяснили, че до инцидента се е стигнало най-вероятно след като водачът /65 г./ на лек автомобил „Опел“ не е съобразил скоростта си на движение с интензивността на трафика и се е блъснал в аварирал в лява пътна лента автомобил „Ауди“, който от удара е потеглил и спрял на около 20-30 м от мястото на сблъсъка, съобщи МВР - Русе.

При инцидента са пострадали две пътнички в аудито – едната с травма на гърба, а другата с повърхностно нараняване на главата. След преглед в болница те са били освободени. Проверката за алкохол е дала отрицателен резултат.

Произшествието е документирано от екипа на пътна полиция по административен ред, с причина - несъобразена скорост с трафика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ВиК
    Спокойно,скоро ще започнем разкопки и там та като затворим пътя ще секнат и произшествията.И агнето цяло и вълкът сит.
  • 16
    1
    Архитекта
    Движението в Русе през последните години стана отврат. Първо - градът се натъпка с хора откъде ли не. Второ - Всеки си идва с МПС-то , че и по две. Трето - пътната мрежа на Русе изобщо не е разчетена за такова интензивно движение на МПС. Като прибавим и безразборното движение на тротинетки, колоездачи, клошари, пешеходци, деца, пенсионери и работата става отвратителна. Но Вие си го знаете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари