Трик за перфектни палачинки

5
Те ще станат тънки, няма да се късат и ще останат мекички
Те ще станат тънки, няма да се късат и ще останат мекички Снимка: "За жената"

Те ще станат тънки, няма да се късат и ще останат мекички

Палачинките са любим десерт на много от нас. Приготвят се лесно, а вкусът е незаменим. Въпреки това, колкото и често да ги правим и колкото и лесно да се приготвят, може да се случи тестото да не стане както трябва.

Кулинарните експерти съветват, че само една малка стъпка е достатъчна, за да могат вашите палачинки винаги да имат перфектен вкус . Обикновено, когато бъркаме сместа за палачинки, винаги слагаме цели яйца. Може да звучи невероятно, но именно тук ни е грешката!

Ако искате перфектните палачинки, трябва да отделите белтъците от жълтъците. Сложете брашното в купа, добавете жълтъците, млякото и водата. След това добавете захарта и разбъркайте добре. Отделно разбийте белтъците на сняг и ги добавете към предварително направената смес, съветват от "За жената".

Ако приготвите палачинки по този начин, те със сигурност ще имат перфектен вкус дори когато изстинат.

Не забравяйте да добавите газирана вода накрая, защото тя заедно с яйцата е тайната съставка за това, палачинките да са меки и гладки на консистенция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари