Трийт Уилямс загина при катастрофа

0
Звездата от мюзикъла "Коса" бе на 71-годишна възраст
Звездата от мюзикъла "Коса" бе на 71-годишна възраст Снимка: Фейсбук

Звездата от мюзикъла "Коса" бе на 71-годишна възраст

Звездата от мюзикъла "Коса" Трийт Уилямс е загинал в катастрофа с мотоциклет. Той бе на 71-годишна възраст. Новината е потвърдена от агента му Бари МакФерсън, който работи с Уилямс от 15 години, пише Actualno.

"Той бе убит този следобед (12.06, бел. ред.). Завивал е с мотора си, но автомобил му е препречил пътя. Съсипан съм. Той беше изключително добър човек. Много талантлив.", казва МакФерсън и добавя: "Той бе актьорът на актьорите. Режисьорите го обожаваха. Той бе сърцето на Холивуд от края на 70-те години до днес."

Според полицейските данни в катастрофата единствената жертва е Трийт Уилямс, а шофьорът на автомобила е невредим. Разследването на инцидента продължава.

Кариерата на Трийт Уилямс започва през 70-те години с различни роли, но през 1979 г. прави големия си пробив в ролята на Джордж Бъргър в мюзикъла "Коса", режисиран от Милош Форман.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари